Sponsorfonds Wind in de Rug 2020 weer van start!

Door het grote succes in de afgelopen vier jaren organiseert Meerwind in 2020 voor de vijfde keer het sponsorproject Wind in de Rug.
Als windenergievereniging zonder winstoogmerk, geheel gerund door vrijwilligers, laten wij ieder jaar een flink deel van onze winst terugvloeien naar de regio.

Elk jaar zoeken wij weer naar mooie regionale projecten en ideeën die een duwtje in de rug kunnen gebruiken.
Wij stellen elk jaar 10.000,- beschikbaar voor projecten en ideeën die ons gedachtengoed vertegenwoordigen, maar die zonder een kleine financiële injectie niet gerealiseerd kunnen worden. Onze voorkeur gaat uit naar het ondersteunen van meerdere kleinere projecten, juist omdat deze door hun beperkte omvang in de regel niet in aanmerking komen voor de gebruikelijke grotere fondsen in de regio.

Bert van Noord (voorzitter t/m september 2018) bij de prijsuitreiking

 

 

gehonoreerde projecten

 


 

 

 

 

 


 

 

Om in aanmerking te komen voor sponsoring dienen projecten en ideeën aan een aantal criteria te voldoen, deze kunt u  hier downloaden (.pdf bestand).
Het inschrijfformulier kunt u ook hier downloaden (Word bestand). Via dit formulier kunt u uw complete project of idee aandragen, inclusief eventuele bijlagen. De sluitingsdatum voor projectvoorstellen in 2020 is vastgesteld op zondag 20 september.
Mocht u een goed idee hebben dat in aanmerking komt voor Wind in de Rug, stuur dit dan zo snel mogelijk in!

De knoppen in de rechter kolom linken naar de winnende projecten uit de afgelopen jaren. Een diversiteit aan projecten en ideeën waarbij onze donatie echt het verschil heeft gemaakt!

 

↑ Top